English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ανεβάζει στροφές εν όψει ΑΕΚ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης για τον αγώνα του Σαββάτου (29/01, 19:30) με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου έριξαν βάρος στην τακτική και οι μόνοι που δεν συμμετείχαν ήταν οι Αλτιπαρμακόφσκι και Λυμπερόπουλος, οι οποίοι δύσκολα θα καταφέρουν να βρεθούν στην αποστολή.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα και προς το τέλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής. Οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Φλίσκας και Τζάγκι, έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και θα δώσουν λύσεις στον Έλληνα τεχνικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Κομεσίδη, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα βρεθεί στο ξενοδοχείο στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

Στον μεταγραφικό τομέα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η διοίκηση της SKODA Ξάνθης να πραγματοποιήσει μια ακόμη μεταγραφή στην θέση των χαφ, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί φιλικό για τη Δευτέρα στις 15:00 με αντίπαλο την Γερμανική SVV Reutlingen, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην Ξάνθη. Στην γερμανική ομάδα βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος, ο Πέτρος Τεγγελίδης, ο οποίος έχει 161 συμμετοχές και 41 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα της SKODA Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου