English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Για Μπέιλ η Ίντερ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ίσως το πιο «hot» όνομα αυτή τη στιγμή και το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο ότι οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη θα… αδειάσουν τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές είναι η Ίντερ που είναι έτοιμη να δαπανήσει 40 εκατομμύρια λίρες για να αποσπάσει την συγκατάθεση της Τότεναμ.

Σύμφωνα με την «Guardian» ο 21ετών μπακ-χαφ των Λονδρέζων, αποτελεί τον διακαή πόθο του Μάσιμο Μοράτι και οι «νερατζούρι» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σκοπεύουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καταφέρουν να τον κάνουν κάτοικο Μιλάνου.

Το έργο της Ίντερ σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι εύκολο, καθώς και η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον το οποίο είναι πιθανό να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση το καλοκαίρι. Αν τελικά, η ομάδα του Μιλάνου κάνει πρόταση τέτοιου ύψους (40 εκατ.) και γίνει αποδεκτή, ο Μπέιλ θα μπει σε ένα πολύ «κλειστό» κλαμπ παικτών, καθώς θα γίνει ο πρώτος παίκτης σε αυτή την ηλικία για τον οποίο δαπανώνται τέτοια ποσά.

Παράλληλα, η μεταγραφή του θα μπορεί να συγκριθεί, σε ότι αφορά το χρηματικό σκέλος, μόνο με αυτές των: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ-Ρεάλ 80 εκατ.), Ιμπραΐμοβιτς (Ίντερ-Μπαρτσελόνα 56,5 εκατ), Κακά (Μίλαν-Ρεάλ 56 εκατ.) και Ζιντάν(Γιουβέντους-Ρεάλ 45 εκατ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου