English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μπάχα… σε λίγο, «μπάχαλο» Πουλίδο!

Στα άκρα… σαφήνειας και ασάφειας κινούνται οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ.

Την ώρα που η περίπτωση Μπάχα είναι ξεκάθαρα θέμα χρόνου να κλείσει (οι μάνατζερ του έρχονται γι’ αυτό το λόγο απόψε στην Αθήνα), εκείνη του Πουλίδο -χωρίς να προκύπτει απαραίτητα ανάμειξη της «Ένωσης»- εξακολουθεί να περνάει από διάφορες… διακυμάνσεις!

Τα πράγματα στην περίπτωση του Γαλλομαροκινού επιθετικού είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης απομένει να αποκτήσει την ελευθερία του από τη Μάλαγα, για να ενεργοποιήσει την (προφορική) συμφωνία που έχει με την ΑΕΚ. Μια συμφωνία, που αναμένεται να σφραγιστεί το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από την άφιξη και των εκπροσώπων στην Ελλάδα.

Αν όλα, λοιπόν, κυλήσουν ομαλά (με καμία ένδειξη να μη… συνηγορεί περί του αντιθέτου), ο 29χρονος επιθετικός θα φτάσει κι εκείνος την Παρασκευή (περίπου στις 23:00) στη χώρα μας, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ενώ, όμως, η περίπτωση του Μπάχα είναι «ανοιχτό βιβλίο», εκείνη του Ρούμπεν Πουλίδο παραμένει… μπέρδεμα. Κι αυτό διότι -μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες- το θέμα έχει αλλάξει τρεις φορές δεδομένα. Η απόρριψη, λοιπόν, της πρότασης που έκανε η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (και αφορούσε ανταλλαγή του Ισπανού με τον Λεονάρντο) έδωσε τη σκυτάλη σε περαιτέρω εξελίξεις την Πέμπτη.

Έτσι, ο Πουλίδο πρώτα εμφανίστηκε (μέσω δηλώσεων του) να πιέζει τον Αστέρα να τον παραχωρήσει και έπειτα τόσο ο ίδιος, όσο και οι Αρκάδες διέψευσαν -ο μεν τη θέληση να φύγει, οι δε την πρόθεση να τον πουλήσουν. Με λίγα λόγια, μύλος…

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα ήθελε τον παίκτη -κάτι που επιβεβαιώνεται, άλλωστε, από την πρόταση που έκανε. Ωστόσο επίσης δεδομένο είναι πως δεν θα… «σκιστεί» κιόλας για να κάμψει τις αντιρρήσεις του Αστέρα να τον παραχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου