English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Καστίγιο για βασικός, οι σκέψεις του Μιχαλήτσου και οι προετοιμασίες των οπαδών

Με τον Νέρι Καστίγιο να κερδίζει τις εντυπώσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη. Ο Μεξικανός θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για το αρχικό σχήμα των «κιτρίνων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό.
Όσοι φοβόντουσαν πως θα υπάρξουν επιπλοκές από την αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ διαψεύδονται, καθώς ο Γιάννης Μιχαλήτσος γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες, τους οποίους και έχει αποφορτίσει από το κλίμα της σκληρής πειθαρχίας που εφάρμοζε ο προκάτοχός του. Το ότι δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία με κάποιον άλλον προπονητή η ΠΑΕ Άρης, επαληθεύει χτεσινό σχόλιο του contra.gr για το δίπορτο που παίζει η διοίκηση. Κοντολογίς, η εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα αξιολογηθεί κι αν προκύψουν ικανοποιητικά συμπεράσματα, τότε ο Έλληνας κόουτς θα πάρει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει. Άλλωστε, η σημερινή (28/1) επίσκεψη του προέδρου Θανάση Αθανασιάδη και αντιπροσωπείας οπαδών στην προπόνηση, προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση συνηγορεί.

Ο Μιχαλήτσος προβληματίζεται από το βαθμό ετοιμότητας των παικτών που επέστρεψαν. Κανείς από τους Κόκε, Ρονάλντο, Πρίττα και Μενδρινό δεν είναι έτοιμος στο 100% κι αυτό ακριβώς το στοιχείο προκαλεί ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Σ' αυτό δεν αποκλείεται να καλύψει το αριστερό άκρο ο Καστίγιο, καθώς πέραν της αλματώδους βελτίωσης που έχει επιδείξει, υπάρχει και η δεδομένη θέλησή του να παίξει από την αρχή, ενώ ο Βανγκέλι φαίνεται σίγουρος στο αριστερό αμυντικό άκρο λόγω της παρουσίας του Βιερίνια στην αντίπαλη πλευρά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα φανούν στην τελευταία προπόνηση του Άρη, είναι δεδομένη ωστόσο, η εντυπωσιακή στήριξη που ετοιμάζουν οι οπαδοί του. Η νύχτα θα γίνει μέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για αυτόν τον αγώνα τον οποίο όλοι υπολογίζουν στον Άρη πως μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για να ξαναμπεί η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας, ανέφερε από την πλευρά του με νόημα: «H αποστολή της ομάδας και των διοικούντων της ΠΑΕ Άρης δέχθηκαν την άψογη συμπεριφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Η μαγκιά είναι να σηκώσουμε το χόρτο εμείς στον αέρα και να πετάνε οι παίκτες μας. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο Αρειανός ότι μόνο έτσι θα βοηθήσει την ομάδα του. Προβλήματα έχουμε, δε θέλουμε άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου