English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στην Μπέρμιγχαμ ο Μάρτινς


Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του επιθετικού της Ρουμπίν Καζάν, Ομπαφέμι Μάρτινς πραγματοποίησε η Μπέρμιγχαμ, με τους Ρώσους να αποκαλύπτουν ότι παραχώρησαν τον παίκτη δανεικό, στους «μπλε».

Ο 26χρονος Νιγηριανός διεθνής μεταγράφηκε στη Ρωσία το περασμένο καλοκαίρι, από τη Βόλφσμπουργκ, έναντι 17 εκ. Ευρώ, αλλά δεν προσαρμόστηκε στο Καζάν, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, ώστε ο παίκτης να πάει στην Αγγλία.

Ο Μάρτινς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ, μετεγγράφει στη Νιούκαστλ, το 2006 και έμεινε τρία χρόνια στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», πριν μετακομίσει στη Βόλφσμπουργκ, το 2009.

«Προσφάτως έγινε μπαμπάς και ενημερώθηκε πως μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς επιθυμεί να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά του», επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ρουμπίν, Κέρμπαν Μπερντέγιεβ.

Η Ρουμπίν ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ότι ο Μάρτινς παραχωρήθηκε δανεικός, για έξι μήνες. Επίσης αναφέρεται ότι ο Μάρτινς απέρριψε πρόταση της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, για να καταλήξει στην Μπέρμιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου