English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ:Ποδόσφαιρο Κ-20: Παρέμεινε στο «ρετιρέ»

Ποδόσφαιρο Κ-20: Παρέμεινε στο «ρετιρέ»

Οι κερκίδες στο γήπεδο του Ατέρμονα γέμισαν από οπαδούς ντυμένους στα κιτρινόμαυρα, που έσπευσαν να ενισχύσουν ψυχολογικά το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, στην αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΑΡΗ με τον δεύτερο στην βαθμολογία ΠΑΟΚ, η οποία και ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1,  παρά το καλύτερο αγωνιστικό προφίλ που είχε να επιδείξει ο πρώτος.

Το αποτέλεσμα κράτησε μόνο του, στην βαθμολογική κατάταξη, τον ΑΡΗ που διατήρησε το προβάδισμα των 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, ενώ επιπλέον το σύνολο του Νίκου Πασσιαλή μετράει έναν γύρο αήττητο.

Στο αγωνιστικό μέρος , τα πρώτα λεπτά κύλησαν αναγνωριστικά και για τις δυο ομάδες, με τον ΑΡΗ να αποκτά ολοένα και περισσότερο τον έλεγχο της αναμέτρησης αφού πλησίαζε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στο 8ο λεπτό σημειώθηκε μια ευκαιρία για το σύνολο του Νίκου Πασσιαλή , όταν ο Τοπούζης σούταρε δυνατά με την μπάλα να καταλήγει ωστόσο στην αγκαλιά του Κουτσιαβασίλη.

Στο 15ο λεπτό ο Οικονομόπουλος προσπερνώντας τους αντιπάλους του, έφτασε στη μεγάλη περιοχή και με τις κόντρες να τον ευνοούν σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Εν συνεχεία, στο 20ο λεπτό ο Τοπούζης προσπάθησε να φτάσει την μπαλιά από την σέντρα του Καραγιάννη,  αλλά δεν την πρόλαβε και έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στον Ατέρμονα.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το λάθος κοντρόλ του Μπουγαΐδη , έκαναν το 0-1 στο 34ο λεπτό μετά από πλασέ του Μωυσιάδη ενώ χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερες φάσεις το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ με τις δυο ομάδες να οδηγούνται για ανάσες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ μπήκε αποφασισμένος για την ισοφάριση και πατώντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε μια καλή ευκαιρία στο 49΄ με την μεταβίβαση της μπάλας από τον Αγγελούδη στον Νταμαρλή που έπιασε απευθείας το σουτ , ωστόσο η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Λίγο αργότερα ο Νταμαρλής που δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από πίσω και από δυο παίκτες του ΠΑΟΚ, κέρδισε το πέναλτι.

ΓΚΟΛ! Ο Γιώρης στάθηκε στην λευκή βούλα στο 52ο λεπτό, πήρε φόρα κι «έσκισε» τα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1 .  Ο ΑΡΗΣ έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι πιέζοντας τον φιλοξενούμενο, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, με τον Τοπούζη να «φλερτάρει» στο 56΄ με το 2-1 αφού έφτασε πολύ κοντά στην εστία του Κουτσαβασίλη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αρέσκονταν σε σκληρά μαρκαρίσματα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του διαιτητή όσο ο ΑΡΗΣ πλησίαζε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Κωτούλα που δεν ανησύχησε όμως την εστία του Διούδη.

Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή οργάνωναν έξυπνα την επίθεσή τους, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να κλείνεται στην άμυνά του.

Ο Νταμαρλής κέρδισε την μπάλα και προσπερνώντας τους αντιπάλους του δέχτηκε σκληρό φάουλ από τον Μωυσιάδη στο ύψος της  μεγάλης περιοχής, μαρκάρισμα για το οποίο ο παίκτης του ΠΑΟΚ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Στο 82ο λεπτό ο Αγγελούδης εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και η μπάλα λίγο έλειψε να περάσει τα δίχτυα και να γράψει το 2-1 για τον ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ αύξησε την προσπάθειά του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σημείωσε πολλαπλές ευκαιρίες αλλά δεν κατόρθωσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, κι έτσι έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, παρά την αγωνιστική του ανωτερότητα στον Ατέρμονα.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Διούδης, Οικονομόπουλος, Μπαγκής Γιαννίτσης, Μπουγαΐγης, Νταμαρλής (85΄ Βουλτσίδης), Γιαννιώτας, Καραγιάννης(70’ Κουρέλας), Τοπούζης, Αγγελούδης, Γιώρης (77’ Καπνίδης)

ΠΑΟΚ: Κουτσαβασίλης, Κωνταντινίδης, Σταφυλλίδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Κάτσε, Κίτσιου, Πετρίσεβιτς, Κωτούλας, Μωυσιάδης, Σκέμπης.


Νίκος Πασσιαλής: «Η προσπάθεια συνεχίζεται»

Ο τεχνικός του ΑΡΗ Κ-20 μίλησε για το αποτέλεσμα του αγώνα αμέσως μετά από το πέρας της αναμέτρησης τονίζοντας:

«Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα του αγώνα γιατί πιστεύαμε στη νίκη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου επηρεάστηκαν από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και τις προκλήσεις, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί με 0-1.

Έπειτα δείξαμε αντανακλαστικά, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι σε 1-1 κι όσο αγωνιζόμασταν τόσο ανέβαινε η απόδοσή μας χωρίς δυστυχώς να έρθει κάποιο δεύτερο γκολ.

Μετά το 1-1 πιέζαμε συνεχόμενα για 20 λεπτά αλλά δεν ήρθε το γκολ. Διατηρούμε τη διαφορά των 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια αλλά η ομάδα είναι πολύ καλή και το έχει αποδείξει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου