English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Φαβορί ο Αθανασιάδης


Ο Μουσλίμοβιτς άρχισε τις προπονήσεις, ο Αθανασιάδης έκανε ατομικό και ο Μάκης Χάβος περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να καταλήξει στον επιθετικό που θα χρησιμοποιήσει στην 11άδα του ΠΑΟΚ την Κυριακή κόντρα στον Άρη.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αποφασίσει το σύστημα, και τους περισσότερους παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις των βασικών.

Αυτό που παραμένει ακόμη ερωτηματικό είναι αυτόν που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Εκ των πραγμάτων από την στιγμή που ο Μουσλίμοβιτς επέστρεψε χθες σε φουλ ρυθμούς έχει λιγότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός, με τον Αθανασιάδη θα φαντάζει φαβορί για τη θέση.

Ο νεαρός επιθετικός χθες ένιωσε βαρύ και πάλι το πόδι του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Αυτό, βέβαια, υποστήριζαν κάποιοι στην ομάδα ότι έγινε προληπτικά.

Έτσι σήμερα αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Από την στιγμή που το κάνει θα είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα.

Οι άλλοι σίγουροι
«Κλειδωμένες» φαντάζουν οι άλλες δέκα θέσεις της 11άδας του ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό οικογενειακό διπλό.

Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από την εστία του «Δικεφάλου του Βορρά». Στην άμυνα οι Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ και Λίνο. Στη μεσαία γραμμή οι Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βιεϊρινια και Σαλπιγγίδης. Μπροστά τους ο Ίβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου