English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πανίσχυρος θα παρουσιαστεί ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έκανε μία πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βελλίδης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Πρίττας, Χαβίτο, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Μίσελ, Πορτίγια, Τσεζνάουσκις, Ντανίλο, Καστίγιο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνμα, Ρουίζ, Μπομπαντίγια, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Παπαζαχαρίας και Αραβίδης.

Σύμφωνα με τα πλάνα που έχουν διαφανεί και δίχως να θεωρείται κάτι απόλυτα σίγουρο, ο Άρης θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Σηφάκη, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ρονάλντο και Λαζαρίδης, στα δύο άκρα οι Βανγκέλι και Μίσελ, στα ανασταλτικά χαφ ο Φατί με τον Τόχα και μπροστά τους ο Κόκε σε δημιουργικό ρόλο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν ο Χαβίτο από δεξιά και ο Καστίγιο από αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τσέζαρεκ.

Κάποια διαφοροποίηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, μία ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Νέτο για παράδειγμα, κυρίως λόγω του περιορισμένου βαθμού ετοιμότητας αρκετών παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς. Το δεδομένο όμως, είναι πως ο Μιχαλήτσος έχει πολλές επιλογές πλέον στα χέρια του, αφού και οι νεοαποκτηθέντες Σακάτα και Ντανίλο συμμετέχουν στην αποστολή.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Πλέον έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κι αυτό είναι ευχάριστο για την ομάδα. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την σημασία του αγώνα και θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνουμε χαρούμενους όλους τους οπαδούς μας. Είναι δεδομένο ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν  καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και για αυτό εμείς οφείλουμε να τους το ανταποδώσουμε κατακτώντας τη νίκη».

Θέμα με Ρουίς

Θέμα υπάρχει κατά τα φαινόμενα με τον Ρουίζ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Και είναι απορίας άξιο αυτό, καθώς και ο Μπομπαντίγια λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστεί. Άρα, αν θελήσει να πιέσει επιθετικά ο Άρης σε κάποιο κομμάτι του αγώνα, δεν έχει αλλαγή για τον Τσέζαρεκ! Βέβαια, εσωτερικές αλλαγές μπορούν να γίνουν, όμως ο Γουατεμαλτέκος δε νοείται ακόμη κι αν έχασε μεσοβδόμαδα προπονήσεις, να μην βρίσκεται στην αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου