English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφές

 
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των μεταγραφών έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακολουθήστε μέσα απο το www.sport-fm.gr τη μεταγραφική δραστηριότητα από την Eλλάδα και την Ευρώπη.

22:38 Παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επίσημα είναι ο Κριστιάνο Μοράες. Ο 27χρονος μέσος, που δεν κατάφερε να… στεριώσει στον ΠΑΟΚ και προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμη έτη με τα «λιοντάρια». Διαβάστε περισσότερα.

22:26 Δανεικός στην Γκροσέτο παραχωρήθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο 20χρονος μέσος είχε μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Τζένοα, η οποία τον έδωσε δανεικό στο πρώτο μισό της περιόδου στην Τσεζένα. Διαβάστε περισσότερα.

22:20 Τον Ρουμπέν Ροτσίνα από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα απέκτησε η Μπλάκμπερν. Διαβάστε περισσότερα.

21:51 Τον Μάικλ Μπράντλεϊ από τη Γκλάντμπαχ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι απέκτησε η Άστον Βίλα. Διαβάστε περισσότερα.

21:43 Πρόταση της Τότεναμ για την πώληση του Ντιέγκο Φορλάν απέρριψε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαβάστε περισσότερα.

21:24 Ανακοινώθηκε ο Ναφτί από την Βαγιαδολίδ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

21:09 Στο πρόσωπο του Σαμουέλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Νάλντο η Βέρντερ Βρέμης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

21:07 Σε συμφωνία με την Μπενφίκα ήρθε η Τσέλσι έτισ ώστε να αποκτήσει τον Νταβίντ Λουίς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

21:06 Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με την μορφή δανεισμού τον Ντάνιελ Φερνάντες στον Πανσερραϊκό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

20: 55 Μεταγραφική προσθήκη της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησαν στη Νάπολι, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Τζουζέπε Μασκάρα από την Κατάνια. Διαβάστε περισσότερα.

20:27 Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου, στη θέση του παραιτηθέντος, Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και την απόκτηση του Σάνι Καϊτά. Για έξι μήνες υπέγραψε τόσο ο πολύπειρος τεχνικός, όσο και ο διεθνής Νιγηριανός μέσος. Διαβάστε περισσότερα.

20:24 Τον Γιούτο Ναγκατόμο απέκτησε δανεικό η Ίντερ από την Τσεζένα λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ενώ παραχώρησε σαν αντάλλαγμα τον Ντάβιντε Σαντόν με τη μορφή δανεισμού. Διαβάστε περισσότερα.

20:18 Τον Αλεσάντρο Μάτρι με τη μορφή δανεισμού απέκτησε η Γιουβέντους από την Κάλιαρι. Στο μεταξύ οι «μπιανκονέρι» παραχώρησαν δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πάρμα τον Καρβάλιο Αμάουρι. Διαβάστε περισσότερα.

20:12 Μία ανάσα από την Καβάλα βρίσκεται ο Γαβριήλ Αποστολίδης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

19:56 Με την φανέλα της Μπλάκμπερν θα πανηγυρίζει από εδώ και μπρος ο 22χρονος Φορμίκα, για τον οποίο είχε ακουστεί το όνομα του και για τον Ολυμπιακό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

19:43 Στην Βαγιαδολίδ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώτην παίκτης του Άρη, Ναφτί, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

19:31 "Έκλεισαν" Μπαλού τα Τρίκαλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

19:29 Πέρασε από χίλια κύματα, αλλά τελικά η μεταγραφή του Άντι Κάρολ στη Λίβερπουλ "έκλεισε". Η Νιούκαστλ έκανε τελικά δεκτή την πρόταση 35 εκατ. λιρών των "κόκκινων".

19:05 Η Μπρέσια απέκτησε από τη Φιορεντίνα τον 33χρονο Ιταλό μέσο Κριστιάνο Τζανέτι. Διαβάστε περισσότερα.

19:02 Με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι από την Ρούμπιν Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ομπαφέμι Μάρτινς.

19:00 Αρνητική είναι σύμφωνα με τα βρετανικά δίκτυα η απάντηση της Νιούκαστλ και στην δεύτερη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άντι Κάρολ, που έφτανε τα 35 εκατ. λίρες.

18:28 Κοντά στην απόκτηση του Καρβάλιο Αμαουρί από τη Γιουβέντους βρίσκεται η Πάρμα. Διαβάστε περισσότερα.

18:17 Στον Θρασύβουλο θα συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες την καριέρα του ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μέχρι τώρα φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε περισσότερα.

18:06 Παίκτης του Παναιτωλικού ο Μαρκ Γκουέι. Ο Ιβοριανός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους Αγρινιώτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

18:05 Στον Ελπιδοφόρο και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ. Διαβάστε περισσότερα.

17:48 Την απόκτηση του Νικόλα Λεγκροτάλιε ανακοίνωσε η Μϊλαν. Ο 34χρονος αμυντικός υπέγραψε στους "ροσονέρι" για έξι μήνες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

17:30 Επίσημα παίκτης της ΑΕΛ ο Σάνελ Κούλιτς. Ο Αυστριακός επιθετικός υπέγραψε με τους "βυσσινί" για 6 μήνες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

17:20 Παίκτης του Θρασύβουλου για τους επόμενους έξι μήνες είναι ο Βασίλης Σκούρτης. Διαβάστε περισσότερα.

17:17 Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Φρανθίσκο Χαβίτο μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ κατά την άφιξή του στη Γαλικία, όπου θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τη φανέλα της Λα Κορούνια. Διαβάστε περισσότερα.

17:14 Μία ανάσα από την απόκτηση του Γκουέι είναι ο Παναιτωλικός. Ο Ιβοριανός το πρωί έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

17:12. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Skysports, η Λίβερπουλ τα έχει βρει με τη Νιούκαστλ στα 35 εκατ. λίρες για τον Άντι Κάρολ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα τίποτα.

17:03 Παίκτης της Κλουζ και τυπικά είναι ο Παντελής Καπετάνος, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία για 3,5 χρόνια. Επίθεση στον παίκτη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι. Διαβάστε περισσότερα.

17:02 Όπως έχει ανακοινωθεί απο την ΕΠΟ, σήμερα τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων έως τις 20:00

16:52 Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Ηρακλή. Κλείνει και ο Καϊτά ο "Γηραιός"! Διαβάστε περισσότερα.

16:41 Ο Γιώργος Σιάκκας παραχωρήθηκε δανεικός από τον Εργοτέλη στη Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της σεζόν. Διαβάστε περισσότερα.

16:40 Η Ατλέτικο απέρριψε προτάσεις από Τσέλσι και Τότεναμ για τον Κουν Αγκουέρο και υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μαζί του μέχρι το 2014. Διαβάστε περισσότερα.

15:57 Δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες παραχώρησε τον Θανάση Παπάζογλου στον Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε, ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε περισσότερα.

15:44 Παίκτης της Καλλιθέας είναι για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Κώστας Παραράς. Ο 30χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί με τους «κυανόλευκους» απο το 2000 μέχρι το 2006. Διαβάστε περισσότερα.

15:30 Πολύ κοντά στη απόκτηση του Αλί Καρίμι βρίσκεται η Σάλκε, ύστερα από εισήγηση του Φέλιξ Μάγκατ που τον είχε παίκτη στη Μπάγερν από το 2005 έως το 2007. Διαβάστε περισσότερα.

14:13 Την απόκτηση του Γκάρι Μέντελ ανακοίνωσε και επίσημα η Σεβίλλη. Ο διεθνής Χιλιανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ανδαλουσίας για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα.

14:05 Τον Ελίνι Δημούτσο έχουν βάλει στο… μάτι στον Ατρόμητο. Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όμως, θα πρέπει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό…

14:02 Συνεχείς ανατροπές στο θέμα της μετακίνησης του Τόρες στην Τσέλσι. Νωρίτερα δημοσίευμα της Daily Mirror ανέφερε πωςη Λίβερπουλ αποδέχθηκε την πρόταση της Τσέλσι για τον Φερνάντο Τόρες, ωστόσο πηγές μέσα απο τον σύλλογο διαψεύδουν τη πληροφορία. Διαβάστε περισσότερα...

14:00 Σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του Γιώργου Γκαλίτσιου από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο. Άλλη μεταγραφική κίνηση δεν θα γίνει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση…

13:59 Ο Παντελής Καπετάνος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ για 2,5 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα.

13:47 Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Βόλφσμπουργκ, καθώς ενισχύθηκε με τον επιθετικό Πάτρικ Χέλμες από τη Λεβερκούζεν και τον μέσο Σανλί Τουντσάι από τη Στόουκ Σίτι. Διαβάστε περισσότερα...

13:44 Με τη φανέλα της Μπορντό, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου, θα αγωνίζεται μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Αντρέ. Διαβάστε περισσότερα...

13:37 Στον Παναθηναϊκό παρά το «ανοικτό παράθυρο» που άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη φαίνεται ότι το θέμα μεταγραφές έχει κλείσει οριστικά.

13:28 Η ΑΕΚ δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού όμως όσο περνάει η ώρα τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για την «Ένωση».

13:23 Οι πληροφορίες για πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άντι Κάρολ όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν… αλλά η πρόταση απορρίφθηκε κιόλας από τη Νιουκάστλ.

13:15 Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η Λίβερπουλ ετοιμάζει πρόταζει 35 εκατ. ευρώ για τον Άντι Κάρολ της Νιουκάστλ.

12:51 Τον Ντανιέλ Σάντσες Αγιάλα, ως δανεικό από τη Λίβερπουλ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου απέκτησε η Ντέρμπι Κάουντι. Διαβάστε περισσότερα...

12:37 Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι πολύ πιο ήρεμα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αλλά και πάλι είναι νωρίς, ο περισσότερος κόσμος πινεί καφέ ακόμα!

12:33 Σύμφωνα πάντως με το Skysports, o Κένι Νταλγκλίς επιμένει ότι η Λίβερπουλ δεν έχει αλλάξει τη στάση της στο θέμα Τόρες. Θυμίζουμε, ότι την Κυριάκη υπήρξαν σενάρια ότι οι "κόκκινοι" θα έλεγαν "ναι", στην παραχώρηση του με 58 εκατομμύρια ευρώ.

12:32 Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το Twitter έχει πάρει φωτιά! Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Mirror η Λίβερπουλ έχει αποδεχθεί πρότασή της Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

12:30 Την απόκτηση του Μαξιμίλιαν Χάας, από την Μπάγερν Μονάχου Β’, ανακοίνωσε η Μίντλεσμπρο. Ο αρχηγός των «δεύτερων» Βαυαρών υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο, αφού πρώτα πέρασε από τα ιατρικά τεστ της «Μπόρο». Διαβάστε περισσότερα...

12:24 Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC η Άστον Βίλα δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Άσλει Γιάνγκ, αλλα έτσι κι αλλιώς ο παίκτης δεν είναι υπό παραχώρηση.

12:06 Στο δυναμικό της Νότιγχαμ Φόρεστ θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι ο Πολ Κοντσέσκι, όπως ανακοίνωσε η Λίβερπουλ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο Άγγλος μπακ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τους «κόκκινους» το καλοκαίρι από τη Φούλαμ, θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθειά της για άνοδο στην Premier League.

12:00 Όπως έχει ανακοινωθεί απο την ΕΠΟ, σήμερα τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων έως τις 20:00

11:20 Στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φρέντι Αντού. Διαβάστε περισσότερα...

11:10 Συμπαίκτης του Άγγελου Χαριστέα στη Σάλκε θα είναι πλέον ο Άντονι Άναν. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Ρόζενμποργκ, αντί του ποσού των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Γκανέζο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Διαβάστε περισσότερα...

10:35 Την απόκτηση του Πάουλο ντα Σίλβα από τη Σάντερλαντ ανακοίνωσε η Σαραγόσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Παραγουανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό της μεταγραφής. Διαβάστε περισσότερα...

09:00 Την απόκτηση του Νικόλα Λεγκροτάλιε από τη Γιουβέντους αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας η Μίλαν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης. Διαβάστε περισσότερα...

08:14 Στο… δυναμικό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ανήκει –από σήμερα και επίσημα- ο Χαβίτο. Ο ισπανικός σύλλογος με σχετική ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του, έκανε γνωστή την απόκτηση του πρώην -πλέον- παίκτη του Άρη. Διαβάστε περισσότερα...

08:10 Ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα μπορούσε –ήδη- να αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ δέχθηκε την πρόταση των 500.000 ευρώ από ομάδα της χώρας, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...

Αναλυτικά όλες οι μεταγραφές των ομάδων της Σούπερ Λίγκας:

ΑΕΚ

Ήρθαν: Μίτσελ (δανεικός από Μπέρμιγχαμ), Ματέος (δανεικός από Ρεάλ Μαδρίτης), Μπάχα (μεταγραφή)

Έφυγαν: Χρήστος Πατσατζόγλου (λύση συμβολαίου), Ραφίκ Τζιμπούρ (λύση συμβολαίου),Μιχάλης Παυλής

Άρης

Ήρθαν: Σακάτα (μεταγραφή), Καστίγιο (δανεικός από Σαχτάρ), Μπομπαντίγια (δανεικός από Γκλάντμπαχ), Περέιρα (δανεικός από Πάρμα), Κριστιάν Πορτίγια(μεταγρφή)

Έφυγαν: Φαμπιάνο (λύση συμβολαίου), Κάλβο (δανεικός Πάρμα), Χαβίτο(δανεικός Λα Κορούνια), Ναφτί (λύση συμβολαίου), Νάτσο Γκαρσία (δανεικός στην Μπολιβάρ), Αλβάρο Πορτίγια (λύση συμβολαίου)

Αστέρας Τρίπολης

Ήρθαν: Αρσενίεβιτς (μεταγραφή), Ματούσιακ (ελεύθερος), Μαρσέλο, Παπάζογλου (δανεικός ΠΑΟΚ)

Έφυγαν: Ρομπέρτο (λύση συμβολαίου), Ρίος (λύση συμβολαίου)

Ατρόμητος

Ήρθαν: Ιτάνζ (ελεύθερος), Δάρλας (δανεικός από Αρλ)

Έφυγαν: Βινιάλ (λύση συμβολαίου), Σάντκβιστ (λύση συμβολαίου),Μπιλαγί( λύση συμβολαίου)

Εργοτέλης

Ήρθαν: Κυριακίδης (ελεύθερος)

Έφυγαν: Μπερτόσα (λύση συμβολαίου), Σιάκκας (δανεικός Δόξα Δράμας)

Ηρακλής

Ήρθαν: Μαχοπ Λουίς (ελεύθερος), Ζερκά (ελεύθερος), Ρόμπλες (ελεύθερος), Μαρσέλ (δανεικός από Τζένοα), Επαλέ (ελεύθερος), Βιτκόφσκι (μεταγραφή), Καϊτά (Μονακό)

Έφυγαν: Μήτσικας (λύση συμβολαίου), Κομπαγιάσι (λύση συμβολαίου), Πιτσόκος (λύση συμβολαίου), Αλετσένου (λύση συμβολαίου), Σαρακατσάνος (λύση συμβολαίου), Βέλλιος (Έβερτον), Σίσιτς (ΟΦΗ)

Καβάλα

Ήρθαν: Πφέρτζελ (μεταγραφή), Νικουλάε (δανεικός από Ντιναμό Β.), Περεϊρίνια (δανεικός από Σπόρτινγκ)

Έφυγαν: Παπαθανασίου (λύση συμβολαίου), Ενόκ (λύση συμβολαίου), Κομβολίδης (λύση συμβολαίου), Αλεξάντροβιτς (λύση συμβολαίου), Νταρσεβίλ(λύση συμβολαίου)

Κέρκυρα

Ήρθαν: Μαζνόφ, Ρίκκα (δανεικός ΑΕΚ), Γραμμόζης (ελεύθερος), Μονιάκης (δανεικός από Ολυμπιακό)

Έφυγαν: Περνία, Μάρκοβιτς

Λάρισα

Ήρθαν: Τσιμπάμπα (μεταγραφή), Αμπουμπακαρί (ελεύθερος), Μελίσσης (δανεικός από Παναθηναϊκό), Λεονάρντο (μεταγραφή), Τσοντοφάλσκι (μεταγραφή), Πλιάγκας( ελεύθερος), Κόζακ

Έφυγαν: Αμπουχατζίρα (δανεικός Χάποελ Ιράνι), Γκέρεμι (λύση συμβολαίου), Βιέρα (λύση συμβολαίου), Μάλαρτζ (λύση συμβολαίου)

Ολυμπιακός Βόλου

Ήρθαν: Ριβέρα Ακόστα (ελεύθερος), Τικάο Κάρλος (ελεύθερος), Αναστασίου (μεταγραφή), Νέμεθ (δανεικός από Ολυμπιακό)

Έφυγαν: Τσεκούρας (δανεικός), Ρίκκα , Πλιάγκας (λύση συμβολαίου), Φακούντο Κάστρο( λύση συμβολαίου), Πάολο Φρατζιπάνε (λύση συμβολαίου)

Ολυμπιακός

Ήρθαν: Τζεμπούρ (ελεύθερος), Μανιάτης (μεταγραφή)

Έφυγαν: Μήτρογλου (δανεικός Πανιώνιο), Γκαλίτσιος( δανεικός Πανιώνιο)


Παναθηναϊκός

Ήρθαν:

Έφυγαν: Φερνάντες (δανεικός Πανσερραϊκό)

Πανιώνιος

Ήρθαν: Μήτρογλου (δανεικός από Ολυμπιακό), Σβέρκος (δανεικός από Σοσό), Γκαλίτσιος (δανεικός από Ολυμπιακό), Κβιρκβέλια (μεταγραφή)

Έφυγαν: Βαζ Τε (λύση συμβολαίου), Μανιάτης (μεταγραφή σε Ολυμπιακό), Φουνκουάγιο (λύση συμβολαίου)

Πανσερραϊκός

Ήρθαν: Πάρκερ (δανεικός από Τβέντε), Κις (ελεύθερος), Σίζνιτς (ελεύθερος), Κέρλα (ελεύθερος), Φερνάντες (δανεικός από Παναθηναϊκό), Μάρκοβιτς.

Έφυγαν: Τάντιτς (λύση συμβολαίου), Νόβοτα (λύση συμβολαίου)

ΠΑΟΚ

Ήρθαν: Αρίας (μεταγραφή), Ετό (μεταγραφή)

Έφυγαν: Μπουσαϊντί (λύση συμβολαίου), Ζουέλα (λύση συμβολαίου), Κριστιάνο, Παπάζογλου (δανεικός Αστέρα Τρίπολης)

Ξάνθη

Ήρθαν: Καζάκης (μεταγραφή), Ζεάν Καριόκα (ελεύθερος)

Έφυγαν: Στρμπα (λύση συμβολαίου),Λιαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου