English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ:Προεδρικές και οπαδικές «ντόπες»


Προεδρικές και οπαδικές «ντόπες»


Στην σημερινή προπόνηση του Αρη βρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας «ντοπάροντας» τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε στους  και ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Διπλή επίσκεψη δέχτηκαν στην σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Αρη αφού βρέθηκε η διοίκηση με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και παρουσίασε τον νέο τεχνικό. Ο Αθανασιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος είναι ο νέος σας προπονητής. Χρειάζεται την προσπάθεια σας και την στήριξη σας και ότι πρόβλημα ή παράπονο έχετε θα πρέπει να το αναφέρετε».
«Σας πιστεύουμε»
Στην προπόνηση βρέθηκαν και φίλαθλοι του Αρη, μεταφέροντας στους παίκτες της ομάδας την αισιοδοξία τους: «Σας πιστεύουμε. Είστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Το αποδείξατε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Δείξτε το και τώρα. Δεν μας νοιάζει μόνο αυτό το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει συνολικά η πορεία της ομάδας, γιατί θέλουμε να δούμε και του χρόνου τον Αρη μας στην Ευρώπη. Ερχόμαστε σήμερα εδώ γιατί υπάρχει αυτή η συγκυρία με την αλλαγή προπονητή και θέλουμε από εσάς από τη στιγμή που είναι ο Γιάνηης Μιχαλήτσιος ο προπονητής, είτε για ένα παιχνίδι, είτε για δέκα χρόνια στον πάγκο του Αρη, να τον στηρίξετε και να τον βοηθήσετε. Ο κόσμος θα είναι πάντα στο πλευρό σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου