English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νίκη για αντεπίθεση!


Με τη δεύτερη φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση με στόχο την πρόκριση στα play-offs ο Άρης απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1).

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια για στραβοπατήματα και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αναγκαία. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που με ενδεχόμενη επιτυχία απόψε πιθανώς να μονιμοποιηθεί στον πάγκο των «κιτρίνων», θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Αν και δεν έκανε σαφή τα πλάνα του στις τελευταίες προπονήσεις, το πιθανότερο είναι να επιλέξει τον Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Νέτο (δεξιά), Βανγκέλι (αριστερά), Λαζαρίδη και Ρονάλντο (στο κέντρο της άμυνας) στην τετράδα των μετόπισθεν. Οι Φατί και Πορτίγια θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους θα κινούνται οι Χαβίτο (δεξιά), Καστίγιο (αριστερά) και Τόχα (επιτελικός μέσος), ενώ καθαρόαιμος προωθημένος θα είναι ο Κόκε.

Η 20μελής αποστολή του Άρη περιλαμβάνει ακόμη τους Βελλίδη, Μενδρινό, Πρίττα, Κουλουχέρη, Τσεσνάουσκις, αλλά και τους δύο νεοαποκτηθέντες Σακάτα και Ντανίλο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρουίς που κρίθηκε ανέτοιμος, οι τραυματίες Οριόλ και Χουάνμα, αλλά και ο Μπομπαντίγια που είναι τιμωρημένος και θα κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή.

Η παράδοση είναι σύμμαχος του Άρη, καθώς μετρά 19 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι στον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος, ενώ έχει γνωρίσει 12 ήττες με την τελευταία προ εξαετίας (2004/05). Αξίζει δε να σημειωθεί πως αν οι «κίτρινοι» κερδίσουν απόψε, θα είναι η πρώτη φορά από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1979) που κάνουν το 2/2 επί του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο, αφού έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα κι αυτά μέχρι την ώρα της σέντρας αναμένεται να εξαντληθούν.

Τελευταίο ματς για Χαβίτο

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Άρη. Το αποψινό ματς αναμένεται να είναι το τελευταίο του, καθώς πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως θα μετακομίσει στη Λα Κορούνια. Ο 28χρονος εξτρέμ, που θα έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο, μετά από 4,5 χρόνια αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη, αλλά δεν κατηφορίζει στον Ολυμπιακό και θα υπογράψει μέχρι το 2014 στην ομάδα της Γαλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου