English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κίτρινο «κολαστήριο»



Σε ένα πραγματικό ηφαίστειο θα μετατρέψουν την Κυριακή οι χιλιάδες φίλοι του Άρη το «Κλεάνθης Βικελίδης»
Η λέξη πανικός αποδεικνύεται πολύ... φτωχή για να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των κίτρινων για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλό ΠΑΟΚ στο «Μπομπονέρα της Ευρώπης».
Παροξυσμός... τρέλα... πάθος είναι λίγες μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν την κινητοποίηση στον κόσμο του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής. Τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ εξαφανίζονται με απίστευτο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αποτελεί μεθαύριο το βράδυ ένα πραγματικό «ηφαίστειο», που θα λιώσει με τη «λάβα» του τον κάθε αντίπαλο.
Το «ARIS Mobile» έσφυζε και χθες από φίλους των κίτρινων, που επιζητούσαν εναγωνίως ένα «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση «αιωνίων» και θεωρείται θέμα χρόνου η εξάντληση όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων. Οι οπαδοί του Άρη τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την επαρχία βρίσκονται σε πραγματική κατάσταση εγρήγορσης. Τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» θα είναι και σήμερα προς διάθεση στο ωράριο 09:00-21:00.
Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρες 1 και 3 20 ευρώ, Θύρα 2 30 ευρώ, Θύρες 5, 6 και 9 35 ευρώ, Θύρα 7 50 ευρώ.
«Στήριξη και προστασία»
Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης του κόσμου του Άρη και της πρόληψης οποιασδήποτε συμπεριφοράς, η οποία μπορεί να «κοστίσει» στην ομάδα, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της κίτρινης ΠΑΕ σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι διοικούντες και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών.
Μετά το πέρας της σύσκεψης οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι του Άρη, SUPER 3 και Ιερολοχίτες, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι καλούμε τον Λαό της ομάδας σε επαγρύπνηση, μαζική στήριξη και προστασία της ομάδας, τόσο στον αγώνα την Κυριακής (30/1), όσο και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε όλα τα επίπεδα και πολύ περισσότερο στο αγωνιστικό, οφείλουμε άπαντες να συμπαρασταθούμε στην αγαπημένη μας ομάδα, με γνώμονα πάντα να την προστατέψουμε από κάθε είδους «κακοτοπιά» (τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και εκτός αυτού), προστατεύοντας, παράλληλα και ο καθένας τον εαυτό του και το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου