English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Είστε καλύτεροι… Δείξτε το!»


Ντόπες ηθικού στους παίκτες από οπαδούς και διοίκηση στην προπόνηση

Μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές και τον Γιάννη Μιχαλήτσο έστειλαν χθες η διοίκηση και οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης και αντιπροσωπεία συνδεσμιτών της ομάδας απευθύνθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, επιχειρώντας να τονώσουν το ηθικό και να καταδείξουν τη σπουδαιότητα του αυριανού αγώνα.
Ο Θανάσης Αθανασιάδης απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές φέρεται να τους μετέφερε ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης της διοίκησης και ζήτησε να τον στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνει, εκτελώντας κάθε εντολή του. Παράλληλα τους κάλεσε να συζητούν μαζί του οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο έχουν, προκειμένου η ομάδα με ηρεμία να ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ συνόδεψαν στη χθεσινή επίσκεψη στην προπόνηση και άλλα μέλη της διοίκησης, μεταξύ των οποίων και ο διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Ζαμπέτας, που την παρακολούθησαν μέχρι την ολοκλήρωση της.
«Δώστε τα όλα»
Εκτός από τον Θανάση Αθανασιάδη στους ποδοσφαιριστές ζήτησαν και απευθύνθηκαν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην προπόνηση. Ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που κόσμος επισκέφτηκε την προπόνηση με σκοπό να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές, που άκουσαν τους οπαδούς να τους απευθύνουν μεταξύ άλλων τα εξής: «Σας πιστεύουμε. Είστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Το αποδείξατε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Δείξτε το και τώρα. Δεν μας νοιάζει μόνο αυτό το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει συνολικά η πορεία της ομάδας, γιατί θέλουμε να δούμε και του χρόνου τον Άρη στην Ευρώπη. Είμαστε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ γιατί υπάρχει αυτή η συγκυρία με την αλλαγή προπονητή και θέλουμε από εσάς από τη στιγμή που είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος σε αυτή τη θέση, είτε για ένα παιχνίδι, είτε για δέκα χρόνια στον πάγκο του Αρη, να τον στηρίξετε και να τον βοηθήσετε. Ο κόσμος θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Μη φοβάστε τίποτα, μπείτε στο γήπεδο και δώστε τα όλα για να βγείτε νικητές».  Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία άκουσαν με ικανοποίηση τα λόγια αυτά και έδωσαν από την πλευρά τους την υπόσχεση ότι θα καταβάλλουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επαναφέρουν τα χαμόγελα στον κόσμο, μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων.
Προστασία στην ομάδα
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη βρίσκονται σε εγρήγορση τις τελευταίες μέρες ενόψει του ντέρμπι, προκειμένου να προετοιμαστούν για την καλύτερη δυνατή περιφρούρηση του γηπέδου και της ατμόσφαιρας στην κερκίδα. Γνωρίζουν καλά πως η ομάδα θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό, για αυτό σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο φροντίζουν να στείλουν το μήνυμα και στους υπόλοιπους φίλους της ομάδας για τη ανάγκη προστασίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου