English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Βούκοτιτς και επίσημα! ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ στο προσκήνιο


Βούκοτιτς και επίσημα! Action Images
Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς είναι και επίσημα προπονητής του Πανσερραϊκού από το βράδυ της Παρασκευής. Ο Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται το Σάββατο στις Σέρρες και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες. Ο Βούκοτιτς έχει περάσει από τους πάγκους των ΠΑΟΚ, Λεβαδειακού και Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Αύριο το πρωϊ ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού θα παραβρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 2 Ιουνίου 1950 και κατα το παρελθόν έχει καθήσει, μεταξύ άλλων στον πάγκο του ΠΑΟΚ, της Παρτιζάν, του Απόλλων Λεμεσού, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου».

«Κλείνει» Κουλιμπαλί

Παράλληλα ο Πανσερραϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αντάμο Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται στην Ντέμπρετσεν, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τους «κόκκινους».

Τις επόμενες ημέρες ο παίκτης αναμένεται στις Σέρρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου