English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Σπάει όλα τα ρεκόρ!


Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 0-3 της Έρκουλες και συμπλήρωσε 15 συνεχόμενες νίκες

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 0-3 της Έρκουλες και συμπλήρωσε 15 συνεχόμενες νίκες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ στο 43’ με τον Πέδρο, αλλά χρειάστηκε την αποβολή του Φαρινός στο 85’ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Μέσι πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στο ενεργητικό του (87’, 89’), φτάνοντας τα 21 σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ισπανικό Πρωτάθλημα.
ΕΡΚΟΥΛΕΣ: Καλαταγιούδ, Κορτές, Σαρ, Ροντίγκεθ, Πένια, Φρίτσλερ (69’ Φαρινός), Αγκιλάρ, Κίκο (64’ Κρίστιαν), Τότε, Νέλσον Βαλντές (81’ Πορτίγιο), Τρεζεγκέ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξγουελ, Μουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (88’ Νολίτο).
Νίκη των Βάσκων
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε της Αλμερία με 2-0, με τον Ανσοτέγκι να ανοίγει το σκορ στο 45’. Ο Ταμούδο έγραψε το τελικό 2-0 στο 78’.
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Λαμπάκα, Ανσοτέγκι, Ντε λα Μπέλα, Εστράδα, Ουρκόλα, Γκουτιέρες, Γκρίσμαν (78’ Ντεμοντόβ), Πριέτο, Ταμούδο (88’ Αγκιρέτξε), Θουρουτούθα (85’ Αρανμπούρου).
ΑΛΜΕΡΙΑ: Άλβες, Ενρίκε (82’ Ορτίθ), Μπάντιας, Γιάκομπσεν, Μίσελ, Μπερναρντέλο, Μ’Μπαμί, Κρουσάτ (72’ Γκόιτομ), Πιάτι, Ουλόα, Ούτσε.
«Ξύπνησε» η Λεβάντε
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λεβάντε που επικράτησε με 2-0 της Χετάφε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βάλντο στο 47’, ενώ Καϊσέδο στο 54’ έγραψε το 2-0. Στο 78’ αποβλήθηκαν οι Σίσκο και Μανού.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Νάνο (66’ Κάμπιο) , Ντελ Όρνο, Μπαγιεστέρος, Βέντα, Τόρες, Παγιάρντο, Βάλντο (88’ Ουέλινγκτον), Ιμπόρα (71’ Σίσκο), Χουανλού, Καϊσέδο
ΧΕΤΑΦΕ: Ουστάρι, Κολούνγκα (65’ Τόρες), Ντίας, Μαρκάνο (58’ Ράφα), Μανέ, Μπόατενγκ, Γκάβιλαν (56’Μοσκέρα), Ρίος, Παρέχο, Μανού, Μίκου

Τη… βύθισε
Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της η Σπόρτινγκ Χιχόν, που επιβλήθηκε με 0-4 της Μαγιόρκα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάστρο μόλις στο 3’. Στο 60’ ο Κέβιν έκανε το 0-2 με αυτογκόλ, ενώ στο 63’ ο Κάστρο έγραψε το 0-3. Στο 87’ ο Νόβο διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Κρεσπί, Νούνες, Κέβιν, Βίκτορ, Ντε Γκούσμαν, Περέιρα (83’ Τεχέρα), Νσούε (87’ Ένριτς), Γουεμπό, Κάστρο.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Χ.: Πίτσου, Γκρέγκορι, Σότο, Κανέγια, Ράμος, Κάσες (66' Κάστρο), Ριβέρα, Εγκουρέν, Χιμένεθ (82΄Αγιόζε), Ντε λας Κουέβας (73΄Νόβο), Μπαράλ.
«Ανάσα» για Σαραγόσα
Η Σαραγόσα επικράτησε της Μάλαγα των πολλών μεταγραφών με 1-2. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 16’ με τον Ντούντα. Στο 40’ ο Μπερτόλο ισοφάρισε, ενώ στο 87΄ο Σιναμά Πονγκόλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε.
ΜΑΛΑΓΑ: Ασένχο, Ροσάριο, Στάντσγκαρντ, Μτιλίγκα, Γκάμες (42’ Μανόλο), Μαρέσκα (59’ Ρέσιο), Καμάτσο, Ντούντα, Ελισέου (71’ Αμπεγιέ), Ροντόν, Μπαπτίστα.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Λέο Φράνκο, Γιάροσικ, Λαντσάρο, Παρέδες, Ντιόγκο, Γκάμπι, Πόνσιο, Μπερτόλο, Λαφίτα (75’ Μπουταχάρ), Μπραούλιο (68’ Σιναμά Πονγκόλ), Ερέρα (86’ Χόρχε Λόπες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου