English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Γυαλίζει το μάτι τους

 
«Φτιαγμένοι» για νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες του Άρη


Πριν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Μιχαλήτσος επεσήμανε: «Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για πράξεις». Κόντρα στην Κρητική ομάδα ο Άρης δεν τα κατάφερε, εναντίον του ΠΑΟΚ όμως, η αποστολή θα αποπερατωθεί… Είτε εύκολα, είτε δύσκολα, με… περίπατο ή χωρίς, οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων έχουν καταλάβει ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι απ’ αυτούς που δεν έχουν γυρισμό. Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δε θα «χρυσώσει» το χάπι των τελευταίων μέτριων εμφανίσεων και των απωλειών που έφεραν την ομάδα στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πιθανή επικράτηση επί του αιωνίου αντιπάλου θα σημαίνει ουσιαστική και ψυχολογική ανάκαμψη, ενώ θα «τονώσει» το ηθικό και στις τάξεις των οπαδών.

Με ένταση
Η αναμέτρησης της Κυριακής είναι από εκείνες που κανένας ποδοσφαιριστής δε θέλει να χάσει. Ούτως ή άλλως, το κίνητρο βγαίνει σχεδόν… αυτόματα από κάθε παίκτη. Δε χρειάζεται ντοπάρισμα από τους προπονητές, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Γι’ αυτό και οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών είναι γεμάτες ένταση και πάθος. Άπαντες, παλιοί και νέοι, προσπαθούν να δείξουν στον προπονητή τους ότι είναι έτοιμοι και ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου αγώνα και να οδηγήσουν τον Άρη στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δυνατές μονομαχίες και «κόντρες» είναι το μόνιμο… μενού του προγράμματος, με τον Μιχαλήτσο να βλέπει με ικανοποίηση ότι η διάθεση δε λείπει.

«Είναι δικό μας»
Η διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της άμεσης ανάγκης για βαθμολογική ανάκαμψη, αλλά και αποτέλεσμα της επιθυμίας τους να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αυτό έλεγαν και χθες μεταξύ τους οι παίκτες, οι οποίοι έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του αγώνα. «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε. Είναι δικό μας. Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και πρέπει να τον κερδίσουμε ξανά. Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές και έδειχναν να έχουν πάρει απόφαση ότι τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου