English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λάρισα-Πανσερραϊκός 1-0

Παιχνίδι… ζωής και θανάτου είναι αυτό που διεξάγεται στην «AEL FC Arena» ανάμεσα σε Λάρισα και Πανσερραϊκό που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη από το www.sport-fm.gr.

Στο ημίχρονο η Λάρισα προηγείται 1-0.



47΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44΄Γκολ για τη Λάρισα. Ο Μπλάζεκ έκανε την κούρσα από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μετίν την έστειλε στα δίχτυα, για το 1-0.

35' Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι, κακές οι επιλογές των παικτών και των δύο ομάδων.

25' Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και φάουλ στο παιχνίδι.

18' Η Λάρισα εξακολουθεί να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες.

12΄Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς.

10΄Καλύτερη η Λάρισα σε αυτό το πρώτο διάστημα του αγώνα.

7' Νέα επίσκεψη της Λάρισας στην εστία του Πανσερραϊκού. Η κεφαλιά του Ταυλαρίδη, πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ράντμαν.

4' Δοκάρι για τη Λάρισα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μετίν έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ράντμαν.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Λάρισα (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ρομέου, Ταλ, Μετίν, Ταυλαρίδης, Μπλάζεκ, Κουζέν, Σίμιτς, Αμπουμπακαρί

Στον πάγκο έμειναν: Αμπάρης, Ρέντζας, Βενετίδης, Ιγκλέσιας, Κολοβέτσιος, Τσινμπάμπα, Πλιάγκας

Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Ράντμαν, Αμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβενέ, Παπάζογλου, Σίντιτς, Πάρκερ

Στον πάγκο έμειναν: Βαλσαμάκης, Τριανταφύλλου, Κις, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρες, Κέρλα

Γήπεδο: ΑΕL FC Arena

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Δημόπουλος (Μακεδονίας)



Για τους «βυσσινί» μετά την ήττα από την Κέρκυρα με σκορ 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, τα περιθώρια στένεψαν ακόμα περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα των Σερρών, που την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε από τον Ατρόμητο εντός έδρας με το ίδιο σκορ και έμεινε στους 16 βαθμούς.

Αγωνιστικά:Ο Νίκος Κωστένογλου από την πλευρά της Λάρισας θα έχει στη διάθεση του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, Δημήτρη Πλιάγκα και Γιαν Κόζακ, ενώ όπως αναμενόταν εκτός αποστολής έμειναν οι Κανόμπιο και Βελάσκο.

Η αποστολή της Λάρισας αποτελείται από τους: Τσοντοφάλσκι, Αμπάρη, Βενετίδη, Κατσιαρό, Νταμπίζα, Ταυλαρίδη, Κολοβέτσιο, Ταλ, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Κόζακ, Μετίν, Πλιάγκα, Σίμιτς, Μπλάζεκ, Κουζάν, Τσιμπάμπα, Σιατραβάνη, Βούζα, Ρέντζα.

Για την ομάδα των Σερρών, οι Παύλος Δημητρίου και Σάκης Αναστασιάδης θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες καθώς το απουσιολόγιο είναι άδειο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:Ράντμαν, Άλβαρες, Αμο, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Ανάκογλου, Σουμπίνιο, Σίντζιτς, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Πάρκερ, Βαλσαμάκης, Κις, Μαβενέ, Λεοζίνιο, Νταλέ, Τριανταφύλλου, Κάστρο, Βοσκόπουλος, Κέρλα

Προϊστορία: Η Λάρισα είναι η ομάδα που έχει την προϊστορία με το μέρος της καθώς σε 20 παιχνίδια στην έδρα της, μετρά 14 νίκες, έναντι μόλις δύο του Πανσερραϊκού, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα τα «λιοντάρια» επικράτησαν 1-0 στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου