English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μήτρογλου: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν

Στη συνήθεια του να φοράει …χαμηλά τα σορτσάκια απέδωσε ο Κώστας Μήτρογλου, το περιστατικό μετά το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού, κατά την παρουσία του ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σημιτζόγλου. Ο επιθετικός του Πανιώνιου τόνισε πάντως ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από τον πανηγυρισμό του για το γκολ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Μήτρογλου, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του Αθλητικού εισαγγελέα κ. Σημιτζόγλου για να δώσει εξηγήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει με τον πανηγυρισμό του, αποδίδοντας το περιστατικό στην κακή συνήθεια να φοράει πιο χαμηλά το σορτσάκι του.

«Εγώ πάντα πανηγυρίζω με ιδιαίτερο τρόπο δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, καθώς πηδώ τις πινακίδες πέφτει το σορτσάκι, έτσι και αλλιώς το φοράω πιο χαμηλά και μου έπεσε. Στη συνέχεια λόγω των πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες μου δεν κατάφερα να το ανεβάσω άμεσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου ανέφερε ότι ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά τον Μήτρογλου για να διαμορφώσει προσωπική άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου