English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Η επιχείρηση «μείωση του ρόστερ» συνεχίζεται στον Πανιώνιο.

Μετά τις αποδεσμεύσεις των Κοιλιάρα, Βαζ Τε και Φουνκουάγιο, την Παρασκευή (28/1) λύθηκαν κοινή συναινέσει και τα συμβόλαια με τους Γιαχμίρ Χίκα και Μαξίμ Παρτούς.

Ο πρώτος δεν μπόρεσε -ούτε στο ελάχιστο- να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό που τον συνόδευε όταν ήρθε στη Νέα Σμύρνη, «Μαραντόνα της Αλβανίας(…)», ενώ και ο δεύτερος «πέρασε και δεν ακούμπησε».

Έτσι, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την εποχή Κιντή αποτελούν παρελθόν από τους «κυανέρυθρους», που συνεχίζουν -κατ' επιθυμία, φυσικά και του Τάκη Λεμονή- το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ τους.

Από κει και πέρα, υπό συνεχή βροχή και έντονο κρύο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί η προπόνηση της ομάδας στον «Απήλιον». Ο Τάκης Λεμονής είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Όμο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η διάγνωση των γιατρών σε ό,τι αφορά το Νιγηριανό ποδοσφαιριστή έδειξε μία απλή τενοντίτιδα, του έγινε ένεση και αύριο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την Καβάλα.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στη συνεχεία η αποστολή των «κυανερύθρων» θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου