English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

LIVE

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1
Η απόσταση που έχουν από την ζώνη του υποβιβασμού δεν επιτρέπει σε κανένα από τους δυο αντιπάλους να πιστεύουν ότι ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί. Στα Πηγάδια, SKODA Ξάνθη και Κέρκυρα ψάχνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγούνται από το 31ο λεπτό με μακρινό σουτ του Αντεφέμι.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr:



42 ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα ΄Ο Επστάιν αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1

40΄Ο Γραμμόζης πέφτει στην περιοχή και ο Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι, όπως όμως φαίνεται από το ριπλέι δεν υπάρχει καμία παράβαση

31΄ ΓΚΟΛ για την SKODA Ξάνθη Μακρινό σουτ του Αντεφέμι η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα

4 Κόρνερ για την SKODA Ξάνθη, η οποία έχει και την κατοχή της μπάλας με 68%

Έχει πέσει ο ρυθμός με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ρίξει βάρος στην αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα η SKODA Ξάνθη να μην μπορεί να βρει διαδρόμους για να απειλήσει

10΄Μακρινό σουτ του Πόι ο Κωνσταντόπουλος με διπλή προσπάθεια θα μαζέψει την μπάλα

8 Κίτρινη κάρτα στον Τζάγκι

7΄ Ευκαιρία για την Ξάνθη ο Καζάκης μέσα στην περιοχή δοκιμλάζει το σουτ όμως η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα

1΄ Έναρξη της αναμέτρησης

Ενός λεπτού σιγή για τους δυο αδικοχαμένους αστυνομικούς της ομάδας Δίας



SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι, Μαρσελίνιο, Κατόνγκο, Πόι, Καζάκης

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Βασιλακάκης, Γκλέισον, Μπέρτος, Κιντάνα, Στιούαρτ

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γραμμόζης, Καλαντζής, Στολτίδης, Μακρής, Ιωάννου, Επστάιν

Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Τσίγκας, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μαζνόφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια



Το τρίποντο που θα της εξασφάλιζε την παραμονή έχασε την τελευταία στιγμή η SKODA στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αφού δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Το 1-1 την διατήρησε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη γεγονός που κάνει την νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα πολύ σημαντική αν δεν θέλει να μπλεχτεί σε περιπέτειες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η μόνη απουσία που του δημιουργεί προβληματισμό είναι αυτή του Φλίσκα, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η αποστολή της SKODA Ξάνθης αποτελείται από τους: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Καριόκα, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πίντο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλα, Βασιλακάκη, Καζάκη, Κομεσίδη, Κωστούλα, Λυμπερόπουλο, Μπέρτος, Σουάνη.

Από την ήττα 3-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της προέρχεται η Κέρκυρα, έχοντας κάνει το χειρότερο 45λεπτο στο πρωτάθλημα, στο πρώτο μέρος. Αντιμετώπισε πολύ μεγάλο πρόβλημα στις στημένες φάσεις και αν δεν είχε τον Κωνσταντόπουλο σε καλή κατάσταση, το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Για την αναμέτρηση στα Πηγάδια ο Μπάντοβιτς είδε τον Επστάιν να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή, όμως η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα είναι αμφίβολη.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους: Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Καλατζή, Κοντοδήμο, Βενέτη, Φλάβιο, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γραμμόζη, Γιάντση, Ρίκα, Σιαράβα, Επστάιν.

Οι γηπεδούχοι στα Πηγάδια έχουν απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα τους, αφού μετράνε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει έξι ήττες, τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στη δέκατη αγωνιστική, η Κέρκυρα, επιστρέφει στην έδρα της αφήνοντας το Παμπελοποννησιακό. Η επιστροφή δεν συνδυάζεται με νίκη, αφού έμεινε στο 1-1 με τη SKODA Ξάνθη σε έναν αγώνα που δεν προσέφερε θέαμα, όμως επεφύλαξε τέλος με μεγάλη αγωνία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βασιλακάκη, για να απαντήσουν δυο λεπτά αργότερα οι «Φαίακες» με τον Μαϊστόροβιτς.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της SKODA στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου