English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

LIVE

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0

Ο πανευτυχής Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον… απελπισμένο στον πάτο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Προβλήματα και απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο www.sport-fm.gr.



42’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Ολυμπιακός Βόλου.

40’ Κεφαλιά του Σίντιτς, μπλόκαρε και πάλι ο Γιακούποβιτς.

37’ Ευκαιρία για τα «λιοντάρια». Ο Νταλέ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Σανκαρέ, αλλά ο Γιακούποβιτς δεν αιφνιδιάστηκε και την μπλόκαρε.

29’ Καλή κεφαλιά του Μάρτιν μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.

25' Δοκάρι για τον Πανσερραϊκό. Ο Μπέλιτς εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερα, ο Γιακούποβιτς αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

24’ Κίτρινη κάρτα στον Ζέλεσι.

15’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Νέμεθ επωφελήθηκε από την κόντρα στο σουτ του Μαρτίν και αφού "ζύγισε" καλά το πόδι του, έστειλε -από αριστερά- με το εξωτερικό την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

13’ Σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων έχουν μετατραπεί τα τελευταία λεπτά. Ο Μπρέσκα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Μαρτίν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ βρισκόταν απέναντι από τον Φερνάντες.

11’ Ο Σολάκης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από αριστερά, αλλά ο Φερνάντες ήταν και πάλι σε ετοιμότητα για να διώξει την μπάλα.

10’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Καπετάνο ο οποίος εκτέλεσε ένα επικίνδυνο φάουλ από δεξιά, αλλά ο Φερνάντες δεν αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

6’ Ωραία ενέργεια από τον Μπρέσκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, «άδειασε» με προσποιήσεις δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ του ήταν «χλιαρό» και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Φερνάντες.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτιν, Ρόκας, Ζέλεσι, Νέμεθ, Σολάκης

Στον πάγκο: Ρόκα, Τόμας, Ροντρίγκες, Μπερτόλντι, Ψυχογιός, Γκότοβος, Ακόστα

Πανσερραϊκός (Μομτσίλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις, Ντάλε, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς, Κέρλα, Κάστρο

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κοντός, Μαρκοβιτς, Ντιόγκο, Βοσκόπουλος, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό



«Πρωτάθλημααα, Κύπελλοοοο»! Το γκολ του Σανκαρέ στο Περιστέρι κράτησε ζωντανή την ελπίδα του τελικού και η βολιώτικη φαντασίωση -του να διεκδικεί ο νεοφώτιστος Κύπελλο και πλέι οφ στο πρωτάθλημα- συνεχίζεται! Με αντίπαλο τον απογοητευμένο Πανσερραϊκό (των τριών πόντων σε δώδεκα αγώνες), δύσκολα δεν θα τη ζήσει -τουλάχιστον- μια βδομάδα ακόμα.

Αποστολές

Ολυμπιακός Βόλου: Την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (17:15) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μόνχε, Αλβάρεζ, Ουμπίντες και Μητρόπουλο. Οι Μόνχε και Μητρόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι Αλβάρεζ και Ουμπίντες είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα του Σαββάτου. Όλοι στον Βόλο θα έχουν το μυαλό τους και στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο ΟΠΑΠ όμως προέχει η νίκη με τον Πανσερραϊκό ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην τέταρτη θέση και αν υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες των υπολοίπων να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Ο Μάκης Κατσαβάκης προσανατολίζετια να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 με τον Κρίστιαν Νέμεθ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Tομάς, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ζαραδούκα, Γκότοβο, Ψυχογιό, Καπετάνο, Ακόστα, Ρόκας, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκη, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ.

Πανσερραϊκός: Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι είναι οι παίκτες του Πανσερραϊκού που βρίσκονται εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δεν υπολογίζει τους Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδη, Παντελιάδη, Άλβαρεζ και Βοσκόπουλο. Όπως είναι λογικό λοιπόν ο Σέρβος τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή και αρκετά νέα πρόσωπα. Θυμίζουμε πως οι Λεοζίνιο, Σουμπίνιο είναι τραυματίες όπως και ο Παντελιάδης, ενώ ο Γεωργιάδης είναι τιμωρημένος. Παράλληλα ο Βοσκόπουλος υπηρετεί την θητεία του. Τέλος ο Άλβαρεζ βρίσκεται σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια». Η αποστολή: Ράντμαν, Φερνάντες, Μουσικάκης, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γιαννόπουλος, Κόντος, Ντιόγκο, Μάρκοβιτς.

Προϊστορία

Μόνο μία φορά έχει φύγει νικητής ο Πανσερραϊκός από τον Βόλο, στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Σε όλες τις υπόλοιπες φορές, 17 στο σύνολο, οι γηπεδούχοι μετρούν 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος και στο Κύπελλο με τους «Ερυθρόλευκους» να επικρατούν με σκορ 2-0.

Στον πρώτο γύρο, στην αναμέτρηση στις Σέρρες για την δέκατη αγωνιστική, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου