English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κατσάδα Λεμονή και… προειδοποίηση!

Κατσάδα Λεμονή και… προειδοποίηση!
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τους παίκτες του είναι τις τελευταίες μέρες ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου είδε δημοσιευμένη στις εφημερίδες και στα σάιτ την προχθεσινή (3/3) ομιλία του στους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές -περιελάμβανε… κατσάδιασμα και φωνές- και τους «έβαλε χέρι», λέγοντάς τους: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Βγάζετε ιδιωτικές συζητήσεις στις εφημερίδες; Αν μάθω ποιοι το κάνουν θα έχουν πρόβλημα»!

Ο κ. Λεμονής, ωστόσο, μη θέλοντας να προκληθεί περαιτέρω ένταση, λίγες μόνο ώρες πριν την πολύ σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, «έριξε τους τόνους»

Στα καθαρά αγωνιστικά, για πρώτη φορά από τότε που έκατσε στο «τιμόνι» του Πανιωνίου, ο Τάκης Λεμονής πονοκεφαλιάζει γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες, για λίγες θέσεις…

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χθες (4/3), για πρώτη φορά δεν έδειξε -έστω- κάποιες σκέψεις του για την 11άδα ενός αγώνα, δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Ωστόσο, κάποιοι είναι σίγουροι

Δύσκολα θ' αλλάξει κάτι στο τέρμα (Μάχο) και στην άμυνα (Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας).

Στην επίθεση επανέρχεται ο Μήτρογλου και αν ο Λεμονής επιμείνει στο 4-3-3, τότε στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Όμο και Τσότσαλιτς.

Θέση διεκδικούν οι Γκαλίτσιος, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κβιρκβέλια, ενώ, λογικά, δίπλα από τον Μήτρογλου θα παίξουν, δεξιά ο Γουνδουλάκης και αριστερά ο Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου