English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ

Από «ball boy», βασικός!

Από «ball boy», βασικός!
Αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και αναφέρεται σε ένα από τα βασικά της –μάλιστα- θέματα στην απίστευτη διαδρομή που έκανε από «ball boy» σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Παναθηναϊκού!

Στο σάιτ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γίνεται αναφορά στον ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» που από τη Χιμάρα βρέθηκε τελικά στην Παιανία. Επίσης στον Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στο ταλέντο του δίνοντάς του φανέλα βασικού, χωρίς να επηρεάζεται από το γεγονός ότι ο πιτσιρικάς λόγο καιρό πριν μάζευε την μπάλα στα παιχνίδια των… συμπαικτών του!

Φυσικά, γίνεται εκτενής αναφορά στην πορεία και τις διακρίσεις του νεαρού τόσο σε παιχνίδια με το «τριφύλλι», όσο και με το εθνόσημο, με τα παιχνίδια κόντρα στη Ρόμα να θεωρούνται αυτά με τα οποία… γυάλισε για τα καλά στις μεγάλες ομάδες.
Ακόμη, φιλοξενούνται δηλώσεις των Φερέιρα, Σισέ και Γκοβού.

Ως «το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου» αποκαλείται από τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ ο Σίντνεϊ Γκοβού προσθέτει: «Έχει πολλή ενέργεια και μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς ή στα πλάγια. Έχει καλή τεχνική, μπορεί να σουτάρει και με τα δύο πόδια και ξέρω ότι θέλει να παίζει ως δεκάρι. Είναι ένας ολοκληρωμένος μεσοεπιθετικός».

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος προπονητής δηλώνει: «Ο Νίνης έχει μεγάλες ικανότητες. Αν συνεχίσει να δουλεύει και να προοδεύει σίγουρα θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο για τη θέση του στο γήπεδο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα παίζει στα πλάγια ή ως παίκτης πίσω από τους επιθετικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου