English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΖΟΜΠΖΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Για μετά τα Χριστούγεννα μετατίθενται οι εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης επιθετικού και αριστερού εξτρέμ, που είναι οι βασικές προτεραιότητες στον Άρη.

Το όνομα του Εντού παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος φέρεται να έχει στα υπόψη του και τον Βραζιλιάνο Τζόμπσον της Μποταφόγκο, συμπαίκτη του Σεμπάστιαν Αμπρέου!

Ο Τζόμπσον είναι 22 χρονών και φέτος, σε 18 παιχνίδια σημείωσε 6 γκολ. Έχει αγωνιστεί στην Μπραζιλιένσε, την Κρουζέιρο, αλλά και στη… Νότιο Κορέα. Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ενώ για τον παίκτη είχε γραφτεί πρόσφατα ότι θα τον έδινε η Μποταφόγκο αντάλλαγμα στον Παναθηναϊκό για τον Μάτος.

Όσο για την περίπτωση του Εντού, οι άνθρωποι του Άρη «εισέπραξαν» το «ναι» του παίκτη -σύμφωνα με πληροφορίες- και η κουβέντα πέρασε στο οικονομικό. Οι απαιτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπέτις για ένα εξάμηνο κρίνονται μέσα στις δυνατότητες των «κίτρινων» και αυτό που εξετάζεται είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Μια ανάσα από την Πάρμα ο Κάλβο!

Στην Ιταλία θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Τόνι Κάλβο. Ο 24χρονος, που δεν υπολογίζεται από τον Κούπερ, βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων του Καμπιονάτο, την Πάρμα και την Τζένοα.

Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην πρώτη, λόγω των καλών σχέσεων του που διατηρεί με τη συγκεκριμένη ομάδα ο Μανέλ Φερέρ και παράλληλα, να μπει και μια οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι που δεν θα ξεπερνά, όμως, τις 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου