English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η ΡΙΒΕΡ ΓΙΑ ΝΑΤΣΟ

Η Ρίβερ Πλέιτ θέλει τον Σκόκο

(1 vote)
Οι «μιλιονάριος» έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Αργεντινό της «ένωσης»

Στο στόχαστρο της ομάδας της πατρίδας του, Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Diarioshow», ο Αργεντινός άσος, που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ αποτελεί έναν εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων των «μιλιονάριος».
Τα τρία εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα (για τις ομάδες του εξωτερικού διότι για εκείνες εντός των συνόρων έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ) του νέου συμβολαίου που δένει τον Αργεντινό με την ΑΕΚ ως το 2013, είναι ένα ποσό που η Ρίβερ μπορεί να διαθέσει. Άλλωστε υπάρχει, όπως επισημάναμε και νωρίτερα, η διάθεση να γίνουν σοβαρές επενδύσεις ώστε η ομάδα να γίνει ξανά διεκδικήτρια τίτλων. Ο Σκόκο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γκόιας, Ραφαέλ Μούρα (25 εμφανίσεις και 18 γκολ φέτος) είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκονται υπό παρακολούθηση τους τελευταίους έξι μήνες και προφανώς πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι άνθρωποι τις Ρίβερ προκειμένου να καταστήσουν τη Ρίβερ πρωταθλήτρια Αργεντινής ύστερα από δύο χρόνια φαγούρας. Να σημειωθεί ότι Ρίβερ και ΑΕΚ έχουν σημεία επαφής από το περασμένο καλοκαίρι αφού από την ομάδα της Αργεντινής αγωνίζεται ως δανεικός στην Ένωση ο κεντρικός αμυντικός Κρίστιαν Νασούτι. Αυτό πολύ απλά συνεπάγεται ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και δεν χρειάζεται οι επαφές να ξεκινήσουν από το σημείο μηδέν. Απομένει να διαπιστωθεί αν η Ρίβερ θα προσεγγίσει την Ένωση για να συζητήσει το θέμα της ρήτρας ώστε να αποκτήσει τον Σκόκο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αντιμετωπίζει ως... όνειρο την επιστροφή του στην Αργεντινή για λογαριασμό της μίας εκ των δύο μεγαλύτερων ομάδων της πατρίδας του.
Πήραν 1.500 εισιτήρια
Στα... κίτρινα θα χρωματιστεί η μία θύρα του «Καυτανζογλείου» αυτήν την αγωνιστική. Όπως αποφασίστηκε μετά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ θα πάρει 1.500 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες της. Εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπήρχε στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχε σταλεί από τους κιτρινόμαυρους έγγραφη δέσμευση πως θα τηρηθούν από μέρους τους όλα τα μέτρα ασφάλειας για να μη συμβεί το παραμικρό στην εξέδρα που θα κάτσουν οι οπαδοί τους. Τα χίλια εισιτήρια έχουν σταλεί ήδη στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την εξυπηρέτηση κι όσων μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα. Φυσικά, καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να επαναληφθούν τα επεισόδια του Ιανουαρίου του 2009, όταν και υπήρχαν σοβαρά τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου