English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το όνειρο»

Βιεϊρίνια: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το όνειρο»
Ο Αντελίνο Βεϊρίνια μίλησε σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Revolution για την μεγάλη χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεπ. Αρχικά αναφερόμενος στις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου υπογράμμισε: «Οι καιρικές συνθήκες ήταν κάτι που ξεπεράσαμε. Όμως ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Συμφωνώ με όσα είπα ο Πάμπλο Γκαρσία. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε εύκολα την μπάλα. Είχε πάγο ο αγωνιστικός χώρος. Έμοιαζε με τσιμέντο».
Για το κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπαιξαν και για τους οπαδούς που τους ακολούθησαν στο Ζάγκρεπ είπε: «Ήταν κάτι που πληροφορηθήκαμε και σίγουρα μας πείσμωσε περισσότερο. Μας έδωσε ένα κίνητρο ακόμη για να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με την πρόκριση».
Για ότι ακολούθησε στο αεροπλάνο και στο αεροδρόμιο, στην άφιξη της αποστολής επισήμανε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να έχουμε μαζί μας φιλάθλους, ακόμη και μέσα στο αεροπλάνο όπου υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα. Και φυσικά στο αεροδρόμιο, όπου ήρθαν να μας υποδεχτούν. Και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι το χαρήκαμε. Τελείωσε η φάση των ομίλων με τον τρόπο που όλοι θέλαμε και ήταν φυσικό να εκφράζουμε αυτή τη χαρά».
Για το αν σκέφτεται πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποκλείσει και τον Άγιαξ, τόνισε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τον Άγιαξ αποκλειστήκαμε με δύο ισοπαλίες, ενώ με την Κλαμπ Μπριζ φέραμε δύο ισοπαλίες, αλλά προκριθήκαμε. Απολαμβάνουμε το ότι νικήσαμε και περάσαμε. Άλλες φορές η ισοπαλία σε ευνοεί, άλλες όχι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δε με ενδιαφέρει ποιον αντίπαλο θα έχουμε στην επόμενη φάση, αρκεί να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Για το αν σκέφτεται μία πιθανή κλήρωση κόντρα στην Πόρτο απάντησε: «Όλα παιρνούν από το μυαλό μου όμως υπάρχουν και άλλες Πορτογαλικές ομάδες που μπορούμε να κληρωθούμε».
Για το τι θα ήθελε να πει στον κ. Χαλίλχοζιτς για όσα είχε δηλώσει ο προπονητής της Ντινάμο πριν το ματς είπε: «Του μίλησα μετά τη λήξη του αγώνα. Του είπα ότι θα ήταν καλύτερα να μη μιλούσε και να μην έλεγε αυτή τη φράση (σ.σ. ότι η Ντιναμό θα νικούσε 8 στις 10 φορές τον ΠΑΟΚ), ειδικά τώρα που έχασε πάλι και έμεινε έξω από την επόμενη φάση».
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ και που μπορεί να φθάσει στην Ευρώπη απάντησε: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει το όνειρο για μία ακόμη πρόκριση, γι’ αυτόν το λόγο θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το επόμενο παιχνίδι είναι το Φεβρουάριο και αυτό μας δίνει πολύ χρόνο για να είμαστε προετοιμασμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου