English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Εδώ είναι το Κλεάνθης Βικελίδης…!!!

Στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ήταν οι 4 τόνοι από χαρτάκια που πλημμύρισαν το γήπεδο και δημιούργησαν την «Κίτρινη Θύελλα» που έγραψε Ιστορία.

Στην αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα μας, ήταν το πρώτο coreo του SUPER 3 στη θρυλική Θύρα 3, που απεικόνιζε το «Απόρθητο των 42 χρόνων Κάστρο» της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ.

Αυτό που θα δημιουργηθεί στο ματς με τη Ρόζενμποργκ στο Χαριλάου, δεν θα έχει προηγούμενο…!!!

Οι ετοιμασίες στον SUPER 3 είναι πυρετώδεις καθημερινά και ήδη έχει ήδη υλοποιηθεί ένα σημαντικό κομμάτι των όσων θα συμβούν το βράδυ της Πέμπτης (16/12)…

… και τα οποία, περιληπτικά, περιλαμβάνουν 5 τόνους από χαρτάκια (!!!), αριθμό ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, καθώς και το νέο coreo του Συνδέσμου στη Θύρα 3!!!

Τρεις ώρες πριν από τη σέντρα στις 20:00, όταν και οι πύλες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν για τους 23.000 πιστούς του θεού του πολέμου, το ραντεβού μας είναι μέσα στην κερκίδα, το «σπίτι» μας στη Θ3, για να ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες…

… και να παρουσιάσουμε κάτι μοναδικό στην Ευρώπη, κάτι που θα κάνει το γύρο του κόσμου και κάτι που θα συνοδευτεί από α-σ-τ-α-μ-ά-τ-η-τ-ο (!!!!!!!) τραγούδι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο θα οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα σε μια μεγάλη πρόκριση και σε μια σπουδαία σελίδα στην Ιστορία της!!!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν από νωρίς στον «ναό» μας, που θα αποτελέσει τη «μαύρη τρύπα» για τη νορβηγική ομάδα, στην οποία θα φροντίσουμε να δείξουμε ότι… «Εδώ Είναι το Κλεάνθης Βικελίδης»…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου